0451345118

0451345118

valma.linnanmaki@famula.fi

valma.linnanmaki@famula.fi

Avoinna

Ma - Pe: 9.00 - 17.00

Olen koko ikäni tiennyt, että haluan auttaa ihmisiä työkseni. Lääkärin ammatti on ollut haaveena hyvin nuoresta asti. Lukiossa tein lujasti töitä haaveeni eteen. Tarkoitukseni oli hakea lääkikseen lukiosta päästyäni. Kaikki ei kuitenkaan mennyt kuten suunnittelin. Aloin saada päivittäin rajuja migreenikohtauksia, joiden vuoksi opiskelut oli pakko laittaa tauolle. Aina kun avasin tietokoneen tai kirjan opiskellakseni, alkoi migreeni puskea päälle. Epäonnekseni migreeni kroonistui, enkä ole siksi vieläkään voinut hakea yliopistoon.

Migreenin vietyä opiskelumahdollisuudet, täytyi minun keskittyä asioihin joita voin vielä tehdä. Minulla on ihana pikkusisko, nimeltään Aili. Aililla on downin syndrooma. Toimin hänen omaishoitajanaan kolmen vuoden ajan. Ymmärsin, että vaikken voisikaan opiskella voin silti auttaa ihmisiä. Tästä lähtikin idea Famulan perustamiselle.

Minulla oli jo ennestään kokemusta omaishoidosta, joten tiesin pitäväni siitä kovasti. Meillä Suomessa on paljon ikäihmisiä, jotka kaipaisivat arkeensa auttajaa. Haluaisin kuitenkin olla muutakin kuin vain kotiapulainen. Haluan olla ystävä, joka välittää aidosti.

Valma

Suositellut julkaisut